Χατζηδάκης και Γεωργιάδης οι αντιπρόεδροι της ΝΔ
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του Κόμματος ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.
O κ. Γεωργιάδης σε δήλωσή του έκανε λόγο για "ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης” τονίζοντας πως πρόκειται για ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο, όπως είπε, θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί.
"Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα. Και πιστεύω ότι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό θα το καταφέρουμε", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον έτερο αντιπρόεδρο του κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη.
Μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν και οι τοποθετήσεις των νέων τομεαρχών με τον Χρήστο Σταϊκούρα να αναλαμβάνει τον τομέα των Οικονομικών και την Ντόρα Μπακογιάννη τον τομέα των Εξωτερικών και της Αμυνας.
Από εκεί και πέρα, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη αναζητούν ήδη χώρους που θα στεγάσουν τα νέα γραφεία του κόμματος και η εντολή του Προέδρου είναι αυτά να βρίσκονται σε μια γενικά υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας.
Στρατιωτική θητεία: Πόσο αυξάνεται ο μισθός τον μήνα - Οι αλλαγες σε εκπαίδευση και συσσίτιο
08:20
Ευρωομόλογα: Γιατί ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις – Η αντίδραση Μερτς στην πρόταση Μακρόν
08:12
Πλήγματα του στρατού του Πακιστάν σε «επτά στρατόπεδα τρομοκρατών» στα σύνορα με το Αφγανιστάν
08:06
«Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την ανθρώπινη αναπαραγωγή στο διάστημα», λένε επιστήμονες
08:00