ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης και Γεωργιάδης οι αντιπρόεδροι της ΝΔ

Χατζηδάκης και Γεωργιάδης οι αντιπρόεδροι της ΝΔ
EUROKINISSI

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του Κόμματος ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

O κ. Γεωργιάδης σε δήλωσή του έκανε λόγο για "ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης” τονίζοντας πως πρόκειται για ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο, όπως είπε, θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί.

"Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα. Και πιστεύω ότι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό θα το καταφέρουμε", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον έτερο αντιπρόεδρο του κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη.

Μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθούν και οι τοποθετήσεις των νέων τομεαρχών με τον Χρήστο Σταϊκούρα να αναλαμβάνει τον τομέα των Οικονομικών και την Ντόρα Μπακογιάννη τον τομέα των Εξωτερικών και της Αμυνας.

Από εκεί και πέρα, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη αναζητούν ήδη χώρους που θα στεγάσουν τα νέα γραφεία του κόμματος και η εντολή του Προέδρου είναι αυτά να βρίσκονται σε μια γενικά υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας.

Οι προθέσεις Μητσοτάκη για το ραντεβού με τον Τσίπρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ