Κικίλιας: Υπουργείο Υγείας και ΕΟΠΥΥ στο πλευρό της 8χρονης Αλεξίας
Με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι το περασμένο Πάσχα στη Θήβα, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας.
Ο υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, θα στηρίξουν τη μάχη που δίνει η οικογένεια για την αποκατάσταση της υγείας της Αλεξίας.
Το κορίτσι χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Πέντε μήνες μετά, η 8χρονη παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον.
Οι γονείς της έχουν απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού, για να μεταφερθεί η Αλεξία σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.
SPONSORED
Το σχόλιο Μητσοτάκη σε Βέμπερ και Χριστοδουλίδη για τη... Eurovision
12:13
Καλαμάτα: Ηλεκτρικό πατίνι με ανήλικους παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή γυναίκα
12:03
«Πράσινο φως» στον μεγαλύτερο αντίπαλο του Στάρμερ να θέσει υποψηφιότητα στις ενδιάμεσες εκλογές
11:52
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 18 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:42