Νταβός: Στο ίδιο τραπέζι με Σόιμπλε ο Αλέξης Τσίπρας
Το... «ζουμί» του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός αποτελεί η σημερινή (10.15) συνάντησή του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Ο πρωθυπουργός έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο τη χώρα, αλλά και την Ευρώπη και βέβαια να μάθει από πρώτο χέρι τις προθέσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, που δεν θεωρείται και ο... μεγαλύτερος φιλέλληνας, σε ό,τι αφορά στις επικείμενες διαπραγματεύσεις.
Η συνάντηση με τον Σόιμπλε δεν θα είναι η μοναδική στο σημερινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, καθώς υπάρχουν ακόμα τρεις στην ατζέντα. Με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Τζακ Λιου, τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
Διαβάστε επίσης
«Να ολοκληρωθεί σύντομα αξιολόγηση» είπε ο Α. Τσίπρας σε Μοσκοβισί-Γκάμπριελ στο Νταβός
Νταβός: Κυπριακό, ενέργεια και χρέος στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα - Μπάιντεν
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Να ολοκληρωθεί σύντομα αξιολόγηση» είπε ο Α. Τσίπρας σε Μοσκοβισί-Γκάμπριελ στο Νταβός
O Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός
Λωρίδα της Γάζας: «Μπλόκο» σε 37 ΜΚΟ από την Πρωτοχρονιά βάζει το Ισραήλ - Η προειδοποίηση της ΕΕ
16:12
Αγρίνιο: Γυναίκα έκλεψε κοσμήματα αξίας 44.500 ευρώ και τα πούλησε για 1.500
16:03
Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης - Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους
15:55
Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ από αύριο – Τι αλλάζει
15:54