Σταϊκούρας για Τσακαλώτο: Βρίσκεται σε διαρκή ιδεολογικοπολιτική σύγχυση
Για «διαρκή ιδεολογικοπολιτική σύγχυση» του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο νυν υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σχετικά με την αιχμηρή κριτική του τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
«Ο κ. Τσακαλώτος στις 30.07.2019 σε συνεδρίαση της Εθνικής Αντιπροσωπείας δήλωνε ότι "σας εξαιρώ κ. Σταϊκούρα από τους ‘true believers’ που έχουν χάψει, έχουν δαγκώσει τη λαμαρίνα του νεοφιλελευθερισμού’’. Σήμερα, σχολιάζοντας το προσχέδιο του Προϋπολογισμού γράφει "εγχειρίδιο κατάρτισης προϋπολογισμού για ένα νεοφιλελεύθερο υπουργό’».
«Η προφανής αντίφαση των ανωτέρω επιβεβαιώνει ότι ο κ. Τσακαλώτος βρίσκεται σε διαρκή ιδεολογικοπολιτική σύγχυση».
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι το προσχέδιο δεν αντιστοιχεί στην οικονομική πραγματικότητα και ότι εξυπηρετεί τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανάπτυξη και μείωση της φορολογίας.
Δείτε την ανάρτηση του κ. Τσακαλώτου:
Αυξάνονται τα επίπεδα ασφαλείας στις χώρες λόγω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή – Συνεχείς οι ανταλλαγές πυρών Ισραήλ Ιράν
14:45
Τουλάχιστον 150 δεξαμενόπλοια έχουν εγκλωβιστεί μια «ανάσα» από τα Στενά του Ορμούζ
14:40
Παπασταύρου: Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ για την προστασία των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας
14:31
Ανδρουλάκης για Μέση Ανατολή: Η διπλωματία, ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο, προϋπόθεση για την ειρήνη
14:22