ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας πήγε πίσω σε όλα τα επίπεδα

Γιώργος Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας πήγε πίσω σε όλα τα επίπεδα
EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνος από την ανάληψη των καθηκόντων της. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σε δήλωση του κάνει λόγο για ιδεοληψία, αλαζονεία, καθεστωτική νοοτροπία και αυταρχισμό. Επιπλέον, τονίζει πως πριν από ένα χρόνο και πριν αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είχαν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για έξοδο της χώρας από την κρίση.

Aναλυτικά η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου:

«Ένα χρόνο πριν, ο λαϊκισμός των ψεύτικων υποσχέσεων αναλάμβανε την εξουσία. Τη διαχειρίστηκε διχαστικά. Με εξωπραγματική ιδεοληψία, επικίνδυνο ερασιτεχνισμό και απόλυτη αναποτελεσματικότητα. Με αλαζονεία και αυταρχισμό. Με καθεστωτική νοοτροπία.

Σε όλα τα μέτωπα: Της οικονομίας, της παιδείας, της ανεργίας, της υγείας, της ασφάλειας, της καθημερινότητας του πολίτη, της διεθνούς αξιοπιστίας, η πατρίδα μας πήγε δραματικά πίσω.
Ένα χρόνο τώρα, στοχοποιούνται η επιχειρηματικότητα, η εργασία, η ανάπτυξη, η αριστεία.

Ένα χρόνο πριν – πριν την ανάληψη της εξουσίας από το λαϊκισμό – στη χώρα μας, με σκληρές προσπάθειες και θυσίες όλων, είχαν δημιουργηθεί στέρεες βάσεις και χειροπιαστές προοπτικές για το τέλος των μνημονίων και την έξοδο από την κρίση.

Σήμερα, παντού οπισθοδρόμηση και αδιέξοδα. Στην οικονομία, στο ασφαλιστικό, στο προσφυγικό.

Σήμερα, όλοι οι Έλληνες ζούμε πολύ χειρότερα απ’ ό,τι ένα χρόνο πριν.

Όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο.

Ένα χρόνο πριν, συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Λίγες μέρες μετά οριζόταν Υπουργός Οικονομικών ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης.
Ίσως, μόνον αυτό να τα λέει όλα...».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ