Υπόθεση Novartis: Την κατάθεση Φρουζή ζήτησε ο Άρειος Πάγος
Την κατάθεση που έδωσε πρόσφατα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο Κωνσταντίνος Φρουζής ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, με έγγραφό του προς τη Βουλή.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος μαζί με το συνάδελφό του Λάμπρο Σοφουλάκη διενεργεί την ποινική προκαταρκτική εξέταση για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Νovartis, ζήτησε την επίμαχη κατάθεση, καθώς ο Κ. Φρουζής φέρεται να έχει εισφέρει στοιχεία που εμπίπτουν στο πεδίο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο.
Συγκεκριμένα, ο Κ. Φρουζής φέρεται να έχει καταθέσει πως του ζητήθηκε από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς να δώσει στοιχεία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης και να ενταχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.
Από την πλευρά του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα μελετήσει το περιεχόμενο της κατάθεσης Φρουζή και αν το κρίνει αναγκαίο, τις επόμενες μέρες θα τον καλέσει να εξεταστεί και στην έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.
Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο - Στους 40 βαθμούς αναμένεται να σκαρφαλώσει ο υδράργυρος
18:42
Πλοίο χτυπήθηκε από βλήμα ανοικτά του Ομάν - Αγνωστη η προέλευσή του
18:33
Ποδόσφαιρο σε μικροβαρύτητα: Πώς η NASA μελετά την μπάλα του Μουντιάλ στο διάστημα
18:21
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Ζημιές σε πολυκατοικία και επιχειρήσεις
18:12