Κουμουτσάκος για Τουρκία: Ήρθε η ώρα να γίνει νηφάλια
Την προκλητική στάση της Τουρκίας, με αφορμή την επιθετική ρητορική από πλευράς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και του υπουργείου Εξωτερικών της γείτονος, σχολίασε τη Δευτέρα από τις Βρυξέλλες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Η Τουρκία είναι τα τελευταία χρόνια σε μέθη ισχύος και μεγαλείου. Ήρθε η ώρα να γίνει νηφάλια», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος μετά το πέρας του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Σημειώνεται πως στις 7 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο.
Στη συνάντηση αναμένεται να τεθεί επί τάπητος η προώθηση των στρατηγικών συμφερόντων Ελλάδας-ΗΠΑ για την ενίσχυση της σταθερότητας και της ευημερίας στην ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια.
Εξάλλου, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων και κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται το επόμενο διήμερο στο Λονδίνο.
Κατώτατος μισθός: Τι σημαίνει η αύξησή του πάνω από 950 ευρώ - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
03:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα - Τα κριτήρια
02:00
Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
01:00
Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση 10 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης
00:30