ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: Το θράσος του αγγίζει το όριο της αθλιότητας

ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: Το θράσος του αγγίζει το όριο της αθλιότητας
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Για στήριξη στις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας και προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με την οποία ότι «δεν υπήρξε ακραία καταστολή εναντίον διαδηλωτών» στην πορεία για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας. Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι... οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ!», αναφέρει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας. Ωστόσο, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Φαίνεται πως, προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα "Νόμος και Τάξη" του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασία του Πολίτη είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε. Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ