ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου προς Γιαννούλη: Υποστηρίζετε ομάδες στο φάσμα της παρανομίας

Οικονόμου προς Γιαννούλη: Υποστηρίζετε ομάδες στο φάσμα της παρανομίας
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για τα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τους τόνους και λίγη μόλις ώρα μετά την κατάθεση επίκαιρης επερώτησης 68 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεδρίαση της Βουλής ο Χρήστος Γιαννούλης διερωτήθηκε εάν η κυβέρνηση συμμερίζεται απόψεις περί χρησιμοποίησης γκλομπ για να επιβάλλει την τάξη. Επικαλούμενος αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδικαλιστή αξιωματικού της αστυνομίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση.

«Υποστηρίζετε ομάδες που δρουν στο φάσμα της παρανομίας», αντέτεινε ο υφπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την αντεγκληματική πολιτική Λευτέρης Οικονόμου, που μίλησε για γενίκευση ενός περιστατικού που τελεί υπό διερεύνηση.

Ο κ. Οικονόμου είπε οτι τα επεισόδια στα Εξάρχεια αρκετή ώρα μετά την πορεία, τα προκάλεσε μικρή ομάδα ταραχοποιών που δεν είχαν καμία σχεση με τους νέους που τίμησαν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σημείωσε ακόμη, ότι όπως και στην επέτειο του Πολυτεχνείου, έτσι και την περασμένη Παρασκευή οι εκδηλώσεις, χάρη στις ενέργειες της αστυνομίας, έγιναν σε κλίμα τάξης και ησυχίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ