Συνάντηση Τσίπρα - Βούτσιτς: Τι συζητήθηκε
«Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι η μόνη βάση για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή», τονίσθηκε στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς με τον οποίο συνομίλησα για τη σημασία των ελληνοσερβικών σχέσεων για τους λαούς μας και για τα Βαλκάνια καθώς και για την ανάγκη ενεργούς στήριξης της ενταξιακής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων, σε μια κρίσιμη περίοδο για την περιοχή.
Στη συνάντηση με τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς τονίσαμε επίσης ότι η μόνη βάση για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή μας είναι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Τwitter.
ΕΛΛΑΔΑ
Θάνατος Μαζωνάκη: «Χτύπησαν δύο alarm» στην πλασμαφαίρεση αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας
19:23
ΕΛΛΑΔΑ
Καρέ καρέ η ληστεία με τσεκούρι και λοστό σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη
19:14
ΕΛΛΑΔΑ
ΙΣΑ για θάνατο Μαζωνάκη: «Απαγορεύται η πλασμαφαίρεση» στα ιατρεία - Πώς δίνονται οι άδειες
19:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Καυτή Τρίτη» στη Δεοντολογίας: Τέσσερις άρσεις ασυλίας για Κωνσταντοπούλου, Αυγενάκη, Λαζαρίδη
18:55
ΕΛΛΑΔΑ