Χαρίτσης για κοινωνικό μέρισμα: Το δόγμα λίγα για τους πολλούς, πολλά για τους λίγους έγινε σαφές
Περίπου 253.000 νοικοκυριά θα λάβουν φέτος το κοινωνικό μέρισμα, ωστόσο συγκριτικά με πέρυσι είναι λιγότεροι οι δικαιούχοι.
Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, πολλοί πολίτες έμπαιναν να κάνουν την αίτηση αλλά τους έβγαινε μήνυμα ότι δεν δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα.
«Αυτή είναι η απάντηση που έλαβαν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας με την είσοδο τους στην πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα. Άνθρωποι που τα προηγούμενα 3 χρόνια έλαβαν κανονικά τη σημαντική αυτή ενίσχυση» τόνισε στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Χαρίτσης επιτίθεται στην ΝΔ, αναφέροντας πως το δόγμα «λίγα για τους πολλούς, πολλά για τους λίγους της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατέστη πλέον σαφές σε όλους».
SPONSORED
Το Ιράν ανακοίνωσε ότι απάντησε στην πρόταση των ΗΠΑ
12:24
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Άλμα 8,1% στην επιβατική κίνηση - Υποχώρηση στα κέρδη
12:23
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες, εκβιασμούς και εμπρησμούς – Έξι συλλήψεις
12:06
GAIA-X Accelerator: 160+ ελληνικές επιχειρήσεις χτίζουν το ψηφιακό οικοσύστημα του αύριο
12:02