Εμπρηστικός μηχανισμός στο «Ίδρυμα Μητσοτάκη»: Ουδείς στην κυβέρνηση εκφοβίζεται, λέει η ΝΔ
Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με το κυβερνών κόμμα να διαμηνύει μέσω ανακοίνωσής της ότι ουδείς στην κυβέρνηση εκφοβίζεται από τέτοιες ενέργειες.
«Στόχος της μανίας των τραμπούκων, αυτή τη φορά ήταν το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, και συμπληρώνει:
«Πρέπει να αντιληφθούν ότι ουδείς στην κυβέρνηση εκφοβίζεται. Με τέτοιες ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να τονίζουν την ανάγκη για αντιμετώπιση της ανομίας. Και σε αυτό τον στόχο η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω».
Υπενθυμίζεται ότι εμπρηστές χτύπησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα με γκαζάκια και μπιτόνι από βενζίνη.
Οι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στο περβάζι ενός ξύλινου παραθύρου στο ισόγειο και εξαφανίστηκαν.
Η φωτιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο, περισυνέλεξε τα υπολείμματα και τα παρέδωσε στην κρατική ασφάλεια, η οποία ερευνά το περιστατικό.
SPONSORED
Γερμανία: Αρνητική η κυβέρνηση σε ενδεχόμενη διαμεσολάβηση του Σρέντερ για την Ουκρανία
15:48
Εντυπωσιακές εικόνες από τον εορτασμό συμπλήρωσης 95 ετών της Πολεμικής Αεροπορίας (pics)
15:40
Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Γιώργος Μυλωνάκης - Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του
15:39
Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε 79χρονη στην Κοζάνη - Της άρπαξαν λίρες και μετρητά
15:34