Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον προπηλακισμό Μηταράκη στη Χίο
Σχόλιο για τον προπηλακισμό του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, από εξαγριωμένους διαδηλωτές στην Χίο, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδικάζει το συμβάν, τονίζοντας πως «οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Ν. Μηταράκη, για το προσφυγικό είναι αυτονόητα καταδικαστέες».
«Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση», συμπλήρωσε σε ανακοίνωσή του.
Να σημειωθεί πως οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο του νησιού, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα διοργανωθούν σε επίπεδο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και την πρόταση της κυβέρνησης για τη δημιουργία της νέας κλειστής δομής.
Η ένταση επικράτησε κατά την άφιξη του υφυπουργού Εργασίας, ο οποίος θα συμμετείχε στη συνεδρίαση. Ορισμένοι πολίτες, μόλις τον είδαν, εξαγριώθηκαν και τον αποδοκίμασαν έντονα.
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59