Παναγιωτόπουλος: Αν η Τουρκία παραβιάσει τις «κόκκινες γραμμές» θα αντιδράσουμε
Για την τουρκική προκλητικότητα και τη δήλωσή του πως «ό,τι απειλείται δεν αποστρατιωτικοποιείται» μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, ευχής έργον θα είναι να μη χρειαστεί να φθάσουμε στο σημείο να αντιδράσουμε μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Αν η Τουρκία παραβιάσει τις “κόκκινες γραμμές” που έχουμε θέσει, οφείλουμε να το κάνουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Μάλιστα, αναφερόμενος στη θλιβερή επέτειο της κρίσης των Ιμίων, υπογράμμισε πως θα πρέπει να αποφεύγονται ενέργειες που οδηγούν σε ανάφλεξη στην περιοχή.
Δήλωσε δε, πως από την κρίση των Ιμίων οδηγηθήκαμε στο γκριζάρισμα κάποιον ζωνών στο Αιγαίο από την Τουρκία.
Κλείνοντας, ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι οι τουρκικές προκλήσεις αντιμετωπίζονται από την ελληνική κυβέρνηση με ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα.
Hellenic Train: Ακυρώνονται σήμερα τα δρομολόγια του Οδοντωτού λόγω προβλημάτων στην υποδομή
11:36
«Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για τις επόμενες συνομιλίες με τις ΗΠΑ», δήλωσε ο Ιρανός ΥΠΕΞ
11:29
Ζελένσκι: Πάνω από 400 drones εκτόξευσε η Ρωσία κατά του ενεργειακού τομέα της Ουκρανίας
11:20
Νεκρός εντοπίστηκε στο μπάνιο του ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης της Ρωσίας
11:13