Με ηλεκτρικό ποδήλατο στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Οδηγώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο κατέφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προγραμματισμένη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με μπλε κράνος, ο κ. Παπαστεργίου ξεκίνησε από τα γραφεία της ΚΕΔΕ και μέσω Ακαδημίας και Βασιλίσσης Σοφίας έστριψε στην Ηρώδου Αττικού για το ραντεβού που ήταν στις 11 το πρωί.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έδωσε έτσι το παράδειγμα για «πράσινες» μετακινήσεις μέσα στις πόλεις, ενώ όλο και περισσότεροι είναι οι πολίτες που προσπαθούν να επιλέγουν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, με σεβασμό στο περιβάλλον.
Ο κ. Παπαστεργίου είναι επίσης ο εν ενεργεία δήμαρχος στα Τρίκαλα, όπου από τον Απρίλιο του 2019, 10 μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα διατίθενται δωρεάν σε επαγγελματίες και πολίτες για τις καθημερινές τους μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα που χρησιμοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα άτομα που επιλέγουν το ηλεκτρικό ποδήλατο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, μειωμένο κίνδυνο για καρκίνο και καρδιοαγγειακά προβλήματα αλλά και ελαχιστοποίηση της πιθανότητας για κατάθλιψη.
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από τον Απρίλιο στον κατώτατο μισθό
03:00
Ποια νοικοκυριά το δικαιούνται τα Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ
02:00
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνου τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
01:00
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης για ηλικιωμένους και ΑμεΑ
00:30