ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Καθησυχάζει μέσω Facebook ο Κικίλιας - «Το περιμέναμε»

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Καθησυχάζει μέσω Facebook ο Κικίλιας - «Το περιμέναμε»
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ψυχραιμία συνιστά, μέσω Facebook, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μετά την επιβεβαίωση του πρώτου ασθενή της ιογενούς πνευμονίας Covid-19 στην Ελλάδα.

«Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού», έγραψε στο Facebook ο υπουργός Υγείας ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με πρακτικές οδηγίες για την τήρηση των κανόνων υγιεινής προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο υπουργείο Υγείας σύσκεψη, που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Γιάννης Κωτσιόπουλος και Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο υπουργός Υγείας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει συγκαλέσει σύσκεψη στις 17:00 στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Δημήτρη Τσαλικάκη και Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ