«Όχι» σε hotspot στην Κω απο τον Δημήτρη Κρεμαστινό
Την άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ από την Κω και συνεννόηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την παροχή χώρου δημιουργίας των hotspots σε μικρότερα νησιά όπου η τουριστική κίνηση δεν είναι αυξημένη, ζητά ο Δημήτρης Κρεμαστινός.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρει πως εφόσον η κυβέρνηση αποδέχθηκε τη δημιουργία των hotspots στα νησιά, υποστηρίξαμε ότι αυτά θα έπρεπε να δημιουργηθούν σε νησιά μικρά, δορυφορικά των μεγάλων τουριστικών νησιών και όχι στα νησιά με μεγάλο τουριστικό ρεύμα όπως η Κως.
«Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού της Κω οι κάτοικοι είδαν τα ΜΑΤ να τους χτυπούν γιατί προασπίζονται το αναμφισβήτητο δικαίωμά τους: την οικονομική επιβίωσή τους, δεδομένου ότι ανακοινώθηκε ότι οι φετινές κρατήσεις στα ξενοδοχεία έχουν μειωθεί σε σχέση με πέρσι κατά 40%», αναφέρει και καλεί τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να τον ενημερώσει πως πώς σκοπεύει να διευθετήσει το θέμα.
SPONSORED
Στη Βουλή δικογραφία κατά Φλωρίδη μετά από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
13:20
Χαρδαλιάς για εμπρησμό σε τρία οχήματα της Περιφέρειας: «Θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν»
13:16
Στο συρτάρι προσώρας το τουρκικό νομοσχέδιο της «Γαλάζιας Πατρίδας»
13:15
ΟΝΕΧ: O «Μπλε Διάδρομος» που φέρνει κοντά τα λιμάνια Ελευσίνας και Αμβέρσας
13:11