Γεννηματά: Ιδιωτικά-δημόσια εργαστήρια να ενταχθούν στον σχεδιασμό του κράτους
Η Φώφη Γεννηματά ζητά από την κυβέρνηση να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια και να εντάξει τα ιδιωτικά εργαστήρια στον σχεδιασμό του κράτους με ενιαίο καθορισμό του κόστους.
«Η κυβέρνηση κατά προτεραιότητα να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια. Είναι ώρα όλα τα εργαστήρια δημόσια και ιδιωτικά να ενταχθούν στον σχεδιασμό του κράτους, με ενιαίο καθορισμό του κόστους του τεστ», αναφέρει σε δήλωσή της, επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να κοπούν, δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας».
Επίσης σημειώνει, πως σύμφωνα με τις οδηγίες και τις πρόσφατες επίμονες εκκλήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επιβάλλεται να γίνονται όλα τα αναγκαία τεστ, καθώς είναι το κλειδί για να παρακολουθείται συστηματικά και αξιόπιστα η διασπορά του ιού.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει πως το ΚΙΝΑΛ στηρίζει απόλυτα την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους.
«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και τηρούμε, όλοι ανεξαιρέτως, τα μέτρα».
Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα λόγω απεργίας
07:36
ΒΟΑΚ: Νέοι «συμπαίκτες» της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι METLEN και Aktor - Τα πολλαπλά κέρδη μιας τριπλής συμφωνία
07:33
«Αλλάξτε τα βιβλία»: Ο πλανήτης Δίας είναι μικρότερος και πιο επίπεδος απ’ ό,τι πιστεύαμε
07:25
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δίνει εντολή στους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν το Ιράν
07:20