Γεννηματά: Ιδιωτικά-δημόσια εργαστήρια να ενταχθούν στον σχεδιασμό του κράτους
Η Φώφη Γεννηματά ζητά από την κυβέρνηση να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια και να εντάξει τα ιδιωτικά εργαστήρια στον σχεδιασμό του κράτους με ενιαίο καθορισμό του κόστους.
«Η κυβέρνηση κατά προτεραιότητα να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια. Είναι ώρα όλα τα εργαστήρια δημόσια και ιδιωτικά να ενταχθούν στον σχεδιασμό του κράτους, με ενιαίο καθορισμό του κόστους του τεστ», αναφέρει σε δήλωσή της, επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να κοπούν, δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας».
Επίσης σημειώνει, πως σύμφωνα με τις οδηγίες και τις πρόσφατες επίμονες εκκλήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επιβάλλεται να γίνονται όλα τα αναγκαία τεστ, καθώς είναι το κλειδί για να παρακολουθείται συστηματικά και αξιόπιστα η διασπορά του ιού.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει πως το ΚΙΝΑΛ στηρίζει απόλυτα την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους.
«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και τηρούμε, όλοι ανεξαιρέτως, τα μέτρα».
«Αστακός» η Άγκυρα για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ - Στους δρόμους πάνω από 56.000 αστυνομικοί
09:03
Τραγωδία στη Λακωνία σε τροχαίο: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων μετά από σφοδρή σύγκρουση με πυροσβεστικό
08:55
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και τις πλημμύρες στην Κίνα
08:47
Χέρι - χέρι ο Ερντογάν με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
08:39