ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός - Έβρος: Καταθέτουν το 50% του μισθού τους οι τρεις βουλευτές της ΝΔ

Κορωνοϊός - Έβρος: Καταθέτουν το 50% του μισθού τους οι τρεις βουλευτές της ΝΔ
ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των τριών βουλευτών Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, στο κάλεσμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τους υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης, να δώσουν το μισό τους μισθό, των επόμενων δύο μηνών, σε ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό.

Οι βουλευτές, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Αναστάστιος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, ανακοίνωσαν την απόφασή τους μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αντιλαμβανόμενος την ατομική μου ευθύνη στο συλλογικό αυτό αγώνα όλης της χώρας, με πολύ μεγάλη χαρά, το 50% (ήμισυ) του βουλευτικού μου μισθού, για τους επόμενους δύο μήνες, θα δοθεί για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19. Ελπίζω τα υπόλοιπα κόμματα αλλά και όσοι υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης να κάνουν το ίδιο. Για άλλη μια φορά αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι η χώρα έχει πραγματικά Πρωθυπουργό!», δήλωσε ο κ. Δερμεντζόπουλος.

«Αποδέχομαι με χαρά και τιμή, το κάλεσμα του πρωθυπουργού να συνεισφέρω στον κοινό αγώνα κατά του αόρατου εχθρού! Προέβην ήδη σε επικοινωνία με το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία υλοποίησης της ωραίας πρότασης! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!», τόνισε από την πλευρά του, ο κ. Δημοσχάκης

«Είναι αυτονόητο πως θα ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, για κατάθεση του 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης τους επόμενους δύο μήνες στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Τα ποσά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19», ανέφερε ο κ. Κελέτσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ