Χαρδαλιάς για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Δεν θα γυρίσει κανείς στην πατρίδα του
Στην προβλήτα του σταθμού κρουαζιέρας «Θεμιστοκλής» στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρίσκεται το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε δηλώσεις του, ο υφυπουργός γνωστοποίησε ότι από τους 119 ανθρώπους που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, κανείς δεν είναι σοβαρά και οι περισσότεροι είναι ασυμπτωματικοί.
Μάλιστα, τόνισε πως «Δεν θα γυρίσει κανείς στη πατρίδα του. Θα εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα».
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, οι επιβαίνοντες θα παραμείνουν 14 μέρες σε καραντίνα.
Όσον αφορά στους υγιείς επιβαίνοντες, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, σήμερα θα ξεκινήσει η εκκένωση του πλοίου από όσους διαγνώστηκαν αρνητικοί και θα μεταφερθουν σε ξενοδοχεία της Αθήνας, όπου θα μείνουν για 14 ημέρες. Τόνισε πως η διαδικασία της εκκένωσης, εάν δεν ολοκληρωθεί σήμερα, θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.
Υποβρύχιος έλεγχος στο πλοίο «Κίσσαμος» που προσάραξε στη Μήλο: Ψάχνουν τα αίτια του μπλακ άουτ
09:32
Tasty news: Τα πιο σημαντικά γευστικά ραντεβού που αξίζουν μία θέση στην ατζέντα μας
09:30
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός φορτηγού στην Εγνατία Οδό - Το βαρύ όχημα ανετράπη
09:24
Bookreads - Δημήτρης Ρόκος: «Kανένα έργο δεν σταματά ποτέ να μεταβάλλεται»
09:17