Τηλεδιάσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη με Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Τετάρτη
Τηλεδιάσκεψη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα έχει αύριο στις 11:00 το πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σκοπός της επικοινωνίας είναι ο πρωθυπουργός να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις στα θέματα δημόσιας Υγείας και για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.
Σχετικά με τη δημόσια Υγεία, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη Δευτέρα τις ευχαριστίες του για την απόλυτη προσήλωση των εργαζόμενων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στην υπηρεσία προς τον συνάνθρωπο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδωσε τα εύσημα για τη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία του προσωπικού, επαινώντας την υποδειγματική δουλειά, «η οποία καλύπτει με επάρκεια, επαγγελματισμό και συνέπεια τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
Ταυτόχρονα σημείωσε ότι φροντίζει ο ίδιος μέσω των ενημερωτικών δελτίων που λαμβάνει από τη συγκεκριμένη υπηρεσία κατά τη διάρκεια της ημέρας να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλα τα δεδομένα που ανακύπτουν.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η έκτακτη επιβράβευση που θα λάβουν και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ είναι πρωτίστως ηθική, προσθέτοντας πως όταν παρέλθει η κρίσιμη αυτή περίοδος δεν θα πρέπει να εισέλθει κανείς σε καθεστώς ραστώνης.
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21