ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Βαγενά απο τον ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν την τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής

Η Βαγενά απο τον ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν την τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Απέναντι στην κυβέρνηση για την τροπολογία που κρατικοποιεί το Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που καταψήφισαν την ρύθμιση. Υπέρ ψήφισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πέραν των βουλευτών του Πάνου Καμμένου που είχαν προαναγγείλει από χθες πως δεν θα στηρίξουν την επίμαχη τροπολογία, σήμερα η Άννα Βαγενά εξέφρασε την αντίθεσή της, λέγοντας πως δίνονται εκατομμύρια για το Μέγαρο Μουσικής και όχι για την ανθρωπιστική κρίση.

«Δεν πρέπει η παραχώρηση να είναι για 30 χρόνια αλλά μέχρι τρία χρόνια. Μπορεί να θέλουμε να το πουλήσουμε, να το κάνουμε κάτι άλλο», είπε και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που δεν έχουμε χρήματα για να δώσουμε για την ανθρωπιστική κρίση, δίνουμε εκατομμύρια για τις ανάγκες του Μεγάρου»... Αναρωτήθηκε μάλιστα, ποιοι είναι αυτοί οι εργαζόμενοι που πρέπει να τους πληρώνουμε.

Διαβάστε επίσης:

Αποστόλου: Στόχος των επεισοδίων να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτώνΝ. Ξυδάκης: Πλάνη ότι η Ελλάδα δεν φυλάει τα σύνορά της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ