ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αισχροκερδεί

Γεωργιάδης: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αισχροκερδεί
ΙΝΤΙΜΕ

«Δεν υπάρχει καμία εταιρεία courier που δεν έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά. Εμποδίσαμε κάποιες αυξήσεις, βελτιώσαμε κάποιες υπηρεσίες και θα επανέλθουμε μετά το Πάσχα και σε δεύτερο κύμα ελέγχων», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός σημείωσε, σε συνέντευξή του στο Mega, ότι όλο το εμπόριο έχει μεταφερθεί -μέσω των e-shops- στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο κινείται μέσω courier.

«Άρα, ο φόρτος εργασίας είναι πάρα πολύ μεγάλος στις εταιρίες courier και είναι πλέον πολύ μεγάλες οι καθυστερήσεις. Ενθαρρύνουμε τις εταιρίες να κάνουν περισσότερες προσλήψεις. Τους έχουμε δώσει όλα τα κίνητρα για να δουλέψουν».

Σχετικά με τους ελέγχους ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμη ότι από τις 13 Μαρτίου έως και χθες, ολοκληρώθηκαν 2.200 έλεγχοι και επιβλήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα σε διάφορους κλάδους - από πρατήρια καυσίμων και εταιρίες που εμπορεύονται αντισηπτικά μέχρι μικρότερα καταστήματα λιανικού εμπορίου.

«Χθες είχαμε μια μεγάλη επιτυχία. Οι υπηρεσίες μας εντόπισαν αποθήκη που δεν είχε δηλώσει 10 τόνους αντισηπτικών, τα οποία κατασχέθηκαν. Ελέγχονται από τον ΕΟΦ ως προς την ποιότητά τους και, αν είναι καλής ποιότητας, θα παραδοθούν προς χρήση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αισχροκερδεί πάνω στο φόβο και τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών» υπογράμμισε ο υπουργός.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ