ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός - Χριστοδουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει τους ανθρώπους του ΕΣΥ

Κορωνοϊός - Χριστοδουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει τους ανθρώπους του ΕΣΥ
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, επισκέφτηκε τη Μεγάλη Παρασκευή το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Με επικεφαλής τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ανδρέα Πουλά (υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας) και Νάντια Γιαννακοπούλου (βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών), καθώς και από τους αναπληρωτές γραμματείς του Τομέα Υγείας Σωτήρη Ζώτο και Γιάννη Βλασερό, το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και ενημερώθηκε για την πορεία των κρουσμάτων του COVID 19 που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, καθώς και για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

«Είμαστε εδώ για να χειροκροτήσουμε από κοντά αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Εμείς είμαστε δίπλα τους, και σήμερα, αλλά και αύριο, όταν η κρίση θα τελειώσει. Γιατί διαχρονικά πιστεύουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στηρίζουμε έμπρακτα τους ανθρώπους του», δήλωσε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Ο γραμματέας, οι βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη της παράταξης στο προσωπικό του νοσοκομείου και την έμπρακτη στήριξη στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά.

Εξήγησαν τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του κόμματος για την πρόσληψη νέου προσωπικού και την προστασία του υφιστάμενου με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την ένταξη του στα «βαρέα και ανθυγιεινά» επαγγέλματα, την ένταξη της πρωτοβάθμιας Υγείας και του ιδιωτικού τομέα στον κεντρικό σχεδιασμό και τα δίκτυα πρώτης γραμμής για τη διενέργεια των τεστ στα σπίτια.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ