Κοντοζαμάνης: Δεν υπάρχουν ελλείψεις στα τεστ οριακού ελέγχου
Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις στα τεστ οριακού ελέγχου, έδωσε στη Βουλή ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.
«Υπάρχει επάρκεια», επεσήμανε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, και πρόσθεσε σε ό,τι αφορά στα τεστ αντισωμάτων πως υπάρχει στρατηγική και σχεδιασμός, προκειμένου να γίνουν σε στοχευμένες ομάδες πληθυσμού με την έξοδο από την μεγάλη κρίση και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.
Σε ό,τι αφορά στα κρούσματα στην περιοχή της Ερμιονίδας, ο υφυπουργός Υγείας υποστήριξε ότι ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε αστραπιαία, εφαρμόζοντας τα Πρωτόκολλα, ενώ οι υγειονομικές δομές είναι σε ετοιμότητα για να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων.
«Η Ελλάδα δέχεται θερμά λόγια για τη διαχείριση του κορωνοϊού, γιατί είχε στρατηγική, πήραμε μέτρα νωρίς και διασφαλίσαμε επάρκεια στο σύστημα υγείας», είπε και αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ που προβάλλονται και δείχνουν εικόνες από το εξωτερικό με τους εργαζόμενους σε νοσοκομεία να φορούν σακούλες σκουπιδιών αντί για μάσκες.
Δακτύλιο: Πώς θα βγάλετε την κάρτα - Αντίστροφη μέτρηση για το σήμα του 2026
01:00
Από 1η Νοεμβρίου νέοι κανόνες στις προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες
00:30
Κρίστα Πάικ: Η εκτέλεσή της δεν είναι η πρώτη που πάει λάθος - Τα συνήθη προβλήματα
23:58
Ατσάλινη Εθνική: Μόνη πρώτη η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς παρά την ισοπαλία με την Ολλανδία
23:48