ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός - Βουλή: Σκληρή αντιπαράθεση για τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων

Κορωνοϊός - Βουλή: Σκληρή αντιπαράθεση για τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε υψηλούς τόνους συζητείται στη Βουλή η πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 30ης Μαρτίου με τα νέα μέτρα για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων, στην οποία θα παρέμβουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία μετά και την κατάργηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ως κυβέρνηση μοίρασε σε ΚΕΚ και μάλιστα παραμονές εκλογών 200 εκατ. ευρώ και καταλόγισε πολιτικό φαρισαϊσμό στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές», ανέφερε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ να κουνάει το δάχτυλο. Αναφέρθηκε μάλιστα, στην καταγγελία της γ.γ. του υπουργείου Εργασίας κα Χαλικιά επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, η οποία το 2016 ανέφερε ότι είχε μιλήσει για σκάνδαλο όταν ήταν στο υπουργείο η Ράνια Αντωνοπούλου.

«Σας πιάσαμε με τα voucher στην πλάτη και εσείς ανακαλύψατε μετά από 10 μήνες σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ; Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης;», ήταν η απάντηση του Κώστα Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προκάλεσε την κυβέρνηση να φέρει ότι στοιχεία έχει στη Βουλή, καθυώς καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Για φιάσκο του υπουργείου Εργασίας μίλησε ο Μιχάλης Κατρίνης από το ΚΙΝΑΛ, ενώ η κυρία Μαρία Κομνηνάκα -από πλευράς ΚΚΕ- υποστήριξε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης είναι «για γέλια και κλάματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ