ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα-ΛΑΕ

Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα-ΛΑΕ
EUROKINISSI

Έντονη αντίδραση από τη Λαϊκή Ενότητα στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα «Αυγή»

Με ανακοίνωση της το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι υιοθετεί την θεωρία των δύο άκρων και επιδίδεται σε συκοφαντίες προς τους πρώην συντρόφους του.

Σε ανακοίνωση της η ΛΑΕ αναφέρει πως ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε «ψευδέστατα ότι μέλη της εισέβαλαν σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με Χρυσαυγίτες, χωρίς βέβαια να μπει στο κόπο να μας πει το πού και το πότε. Αποτελεί έσχατο σύμπτωμα ηθικής κατάπτωσης η εκστρατεία λάσπης του πρωθυπουργού, ο οποίος σπεύδει να υιοθετήσει τη θεωρία των δύο άκρων που χρησιμοποιούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι εναντίον του», τονίζει η ΛΑΕ και συμπληρώνει:

«Τουλάχιστον, οι παλαιομνημονιακοί πρωθυπουργοί είχαν κάποιους παρατρεχάμενους τους για τις βρώμικες δουλειές της μονταζιέρας. Ο Αλέξης Τσίπρας εννοεί να διεκπεραιώσει τη βρώμικη δουλειά μόνος του. Άξιος ο μισθός του, μεγάλος ο πανικός και το αδιέξοδο του!»

Στο επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης ο πρωθυπουργός αναφέρει για τους πρώην συντρόφους του. «Δεν θέλουμε να κόψουμε γέφυρες. Αλλά και αυτοί δεν πρέπει να χάνουν το μέτρο. Δε γίνεται να μπουκάρουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας τους αγανακτισμένους αγρότες και μάλιστα με χρυσαυγίτες. Όλοι γνωριζόμαστε στην Αριστερά».

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα με την κοινωνία όρθια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ