Αλεξιάδης: Ψάχνουμε τρόπους ελάφρυνσης των αγροτών
Την ώρα που οι αγρότες περιμένουν τις απαντήσεις της κυβέρνησης στα αιτήματα τους, ο Τρύφων Αλεξιάδης από το βήμα της Βουλής διαβεβαίωσε ότι αναζητούνται τρόποι φορολογικής ελάφρυνσής τους.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Γιάννη Κουτσούκου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη για τα φορολογικά βάρη των αγροτών, καταλόγισε τραγικές ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις και τόνισε ότι καταβάλλεται προσπάθεια μέσα από την διαπραγμάτευση ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο φορολογικό καθεστώς για τους αγρότες.
"Δεν ήταν όλα παράδεισος στον τομέα των αγροτών μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο και δεν ήρθε η κόλαση τον Φεβρουάριο του ‘15", υποστήριξε, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις ότι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση μοιάζουν με
θηλιά που θα πνίξει την αγροτική οικονομία.
Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του
18:35
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε εξέλιξη ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων στη Γενεύη
18:27
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
18:17
Ινδία: Viral βίντεο που δείχνει ελέφαντα να εκσφενδονίζει άνδρα σε θρησκευτικό φεστιβάλ (vid)
18:08