ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης στο CNN Greece: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα με σχέδιο και προσεκτικά βήματα

Γεωργιάδης στο CNN Greece: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα με σχέδιο και προσεκτικά βήματα
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

«Επιστρέφουμε στην κανονικότητα με σχέδιο και προσεκτικά βήματα», δήλωσε στο CNN Greece, ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης μια εβδομάδα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε επίσης πως από την αυτοψία που έκανε στις παραλίες της Αττικής (Βάρκιζα, Βουλιαγμένη, Άλιμο) αποδείχθηκε πως τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί και οι πολίτες σέβονται τους κανόνες.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αύριο στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, θα παρουσιάσει αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις για το άνοιγμα των επιχειρήσεων εστίασης.

Κυβερνητικές πηγές έλεγαν νωρίτερα πως η μέχρι σήμερα εμπειρία δείχνει πως όπου υπάρχει άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με οργανωμένο τρόπο και τήρηση των υγειονομικών κανόνων, τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν πως η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ