Ανοίγει η εστίαση: Τι θα γίνει με τα κέντρα δεξιώσεων;
Σε μεταγενέστερο χρόνο και όχι με την υπόλοιπη εστίαση θα ανοίξουν τα κέντρα δεξιώσεων, όπως διευκρίνισε σε συνέντευξή στον ΣΚΑΪ του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.
Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Παπαθανάσης αναμένεται να εξειδικεύσει τα μέτρα για τα καταστήματα εστίασης, τα οποία αποφασίστηκε να ανοίξουν την 25η Μαΐου.
Την ίδια ώρα, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως στο κάθε τραπέζι θα μπορούν να κάθονται μέχρι έξι άτομα –εκτός εάν πρόκειται για τα μέλη της ίδιας οικογένειας.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στα εμπορικά κέντρα που ανοίγουν από αύριο, Δευτέρα, τονίζοντας πως θα υπάρχουν περιορισμοί στην είσοδο των πελατών, καθώς αντιστοιχεί ένα άτομο ανά 20 τετραγωνικά μέτρα.
Αντίστοιχοι περιορισμοί θα υπάρχουν και στα καταστήματα, όπου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Το υπέρ γεύμα της Λαμπρής: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να αποφύγουμε τη δυσφορία
13:06
Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νίσυρο για πυροτεχνήματα και κροτίδες
12:56
Ουκρανία: Πασχαλινή κατάπαυση πυρός από τον Πούτιν - Πότε θα σιγήσουν τα όπλα
12:45
Τσατραφύλλιας στο CNN Greece: Με μπουφάν η Ανάσταση, ηλιόλουστο το Πάσχα - Ο καιρός της επιστροφής των εκδρομέων
12:42