Ένταση στη Βουλή για τα ολοήμερα σχολεία
Ένταση με το «καλημέρα» στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των σχολείων.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας έθεσε το θέμα της λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων, κάνοντας λόγο για αναβρασμό που επικρατεί μεταξύ γονιών και εκπαιδευτικών. Ο κ. Φίλης κάλεσε τη Νίκη Κεραμέως να απαντήσει τι θα γίνει με τη λειτουργία τους.
Απαντήσεις έδωσε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, η οποία επεσήμανε ότι έχει αποσταλεί ήδη εγκύκλιος στα σχολεία, ώστε να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς ότι τα ολοήμερα θα παραμείνουν κλειστά.
Υπενθύμισε δε, ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών αποφασίστηκε εργαζόμενοι στον δημόσιο, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα θα μπορούν να έχουν μειωμένο ωράριο, ώστε να μπορούν να παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο.
SPONSORED
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00