Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Σωτήρης Παπαπολίτης
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών άφησε την Κυριακή ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σωτήρης Παπαπολίτης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία.
Ο Σωτήρης Παπαπολίτης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1941. Σπούδασε στη Νομική Σχολή, Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και μεταπτυχιακά στο Τορόντο.
Ήταν γιος του Σάββα Παπαπολίτη του αρχηγού της ΕΠΕΚ και συνιδρυτή της Ένωσης Κέντρου.
Εντάχθηκε στη ΝΔ το 1979 και το 1980 τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας στο υπουργείου Χωροταξίας.
Το 1990 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Πολιτεύτηκε για τελευταία φορά το 1996, ενώ το 2000 αποχώρησε από τη ΝΔ.
Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά
«Η αγάπη του για την πατρίδα, η αφοσοίωσή του στον Πειραιά, η βαθειά του Παιδεία και ο απαράμιλλος πολιτικός του πολιτισμός, είναι οι παρακαταθήκες που αφήνει πίσω του ο Σωτήρης Παπαπολίτης».
Αυτό αναφέρει, σε δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του φίλου του Σωτήρη Παπαπολίτη.
Έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: «Επαγγελματικό χτύπημα» βλέπει η Αντιτρομοκρατική - Αναλαμβάνει το ελληνικό FBI (vids)
18:32
Θρίλερ στο Λιχτενστάιν: Εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί, πιθανότατα από την ίδια οικογένεια
18:20
Όλα τα Star Trek (αλλά και το Suits) αφήνουν το ελληνικό Netfix τον Ιανουάριο – Τι άλλο φεύγει
18:09
Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν της Σουηδίας
18:00