Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης έχει εξελιχθεί στον καλύτερο διαφημιστή του ΣΥΡΙΖΑ στον εξωτερικό
Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Bloomberg σχολιάζει, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σημειώνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης έχει εξελιχθεί στον καλύτερο διαφημιστή του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό».
«Σε συνέντευξή του στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, αναφέρεται τόσο στο μαξιλάρι ασφαλείας όσο και στη ρύθμιση του χρέους, επιτεύγματα που άφησε παρακαταθήκη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ως τα εχέγγυα για την πρόσβαση της χώρας στις αγορές και την ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία», αναφέρει ο Αλ. Χαρίτσης.
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης πλέον: Η οικειοποίηση του έργου του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο» υπογραμμίζει ο ίδιος.
Αραγτσί: «Το Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα για τις επιθέσεις, παρά την προθεσμία Τραμπ»
20:36
Αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε στην Οινόη λόγω βλάβης (pics)
20:27
Live Ανδρουλάκης: «Εκτός πραγματικότητας όσοι βλέπουν πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ»
20:19
Το FBI επιβεβαιώνει ότι διευθυντής του Κας Πατέλ έγινε στόχος χάκερ
20:10