ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή μου

Πάνος Καμμένος: Προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή μου
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Για προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή του έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος στην αρχή της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικών»που παρουσίαζε διάλογο μεταξύ του κ. Καμμένου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Τέτοιος διάλογος, με τέτοιους χαρακτηρισμούς ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού και προσπάθεια παρέμβασης στη Δικαιοσύνη δεν έγινε ποτέ και από κανέναν» ανέφερε.

«Στην απάντησή της η Εισαγγελία Διαφθοράς απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις» είπε.

Όπως τόνισε ο πρώην υπουργός Άμυνας:

«Όσον αφορά στους διαλόγους που βλέπουμε να κυκλοφορούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, η απάντηση της Εισαγγελίας Διαφθοράς είναι ότι με έγγραφο της κυρίας Τουλουπάκη και του υπεύθυνου εισαγγελέα κ. Απόστολου Γραμμένου διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις κατά νόμου ενέργειες και την διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεων για τα διαλαμβανόμενα σε σχέση με τους διαλόγους».

Την ίδια ώρα, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι: «Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν φέρεται να έχουν γίνει το 2017 ενώ ουσιαστική η δικογραφία έχει σχηματιστεί το 2016».

Ο ίδιος υπογράμμισε επίσης πως μπορεί να διαφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και να αποχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την κυβέρνηση, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας «ήταν ένας θεσμικός πρωθυπουργός που δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνονται τέτοιες συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος».

«Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους, στους οποίους είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω καμία εμπλοκή» συμπλήρωσε.

«Οι προσπάθειες αυτές αποσταθεροποίησης έχουν να κάνουν με τα εθνικά συμφέροντα. Το σχέδιο είναι να παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία» υποστήριξε επίσης.

Προειδοποίησε επίσης πως «θα κυνηγήσει μέχρι τέλους» όποιον τολμήσει να εμπλέξει τον ίδιο, μέλη της οικογένειάς του ή μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν θα αφήσω να θιχτούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, τόνισε:

«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος, αντιλαμβάνομαι τη θέση του, αλλά έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Πιστεύω ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ