ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Χαρδαλιά: «Η αλητεία έχει τα όριά της» – Η ανάρτηση που τον εξόργισε

Οργή Χαρδαλιά: «Η αλητεία έχει τα όριά της» – Η ανάρτηση που τον εξόργισε
ΙΝΤΙΜΕ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με μηνύσεις και αγωγές απαντά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε αναπαραγωγές του διαδικτύου που τον συνδέουν με εργοστάσιο παραγωγής μασκών φέροντάς τον να κατέχει το 5% της εταιρείας.

Η παραπάνω σύνδεση του ονόματός του προκάλεσε το ξέσπασμα του υφυπουργού στα social media, όπου και έγραψε:

«Επειδή η αλητεία έχει τα όρια της,

επειδή ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή,

επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα,

επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται απο το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές,

έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική "είδηση"!

Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό!

Ως εδώ! Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, καμία έκπτωση σε ζητήματα προσωπικής αξιοπρέπειας...» έγραψε ο κ. Χαρδαλιάς στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

https://www.instagram.com/p/CDR4H9TjF0b

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ