ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέτρα κορωνοϊός – ΚΙΝΑΛ: Προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με αμφίβολα αποτελέσματα

Μέτρα κορωνοϊός – ΚΙΝΑΛ: Προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με αμφίβολα αποτελέσματα
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων σε τουρισμό - επισιτισμό, ζητά το ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας ταυτοχρόνως την κυβέρνηση για «απίστευτη προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα» σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα. 

Σχολιάζοντας τα μέτρα που εξήγγειλε νωρίτερα σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα, το Κίνημα Αλλαγής σημειώνει:

«Δυστυχώς και πάλι με απίστευτη προχειρότητα, παλινωδίες και εξαγγελίες με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα».

Και, προσθέτει, «η χώρα μας χάνει καθημερινά, το πλεονέκτημα που με την υπεύθυνη στάση όλων κέρδισε τον Απρίλη», ενώ την ίδια στιγμή «πολλές επιχειρήσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο, και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και στον επισιτισμό, κινδυνεύουν με μαζική ανεργία», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Είναι, ως εκ τούτου, επιβεβλημένο να παρθούν νέα μέτρα στήριξής τους τώρα. Τα ανεπαρκή που έχουν εξαγγελθεί, δεν προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις».

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής καταλήγει με τη βεβαιότητα ότι «οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, θα κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού».

Συνεχίζεται η ραγδαία εξάπλωση στη χώρα - 254 νέα κρούσματα

Τον δεύτερο υψηλότερο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας κατέγραψε η χώρα, καθώς σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο είχαμε 254 νέα καταγεγραμμένα περιστατικά της νόσου Covid-19.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ