Επικοινωνία Μητσοτάκη με Μόρισον για την τουρκική προκλητικότητα
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη συνεργασία των δύο χωρών σε διεθνείς οργανισμούς.
Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας για την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με τη Γερμανίδα ομόλογό του
Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα ομόλογό του Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνομιλία συζητήθηκαν η κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, στην περιοχή καθώς και η επικείμενη άτυπη σύνοδος των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στις 26 Αυγούστου στο Βερολίνο.
Πέτερ Μαγιάρ: Θα κάνω τα πάντα για να εγγυηθώ μια νέα εποχή στην Ουγγαρία (vid)
17:00
Ιράν: Κανένα λιμάνι στον Κόλπο δεν θα είναι ασφαλές εάν απειληθούν τα δικά μας
16:48
Οι ΗΠΑ κλείνουν τα λιμάνια του Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ - Τι απαντά η Τεχεράνη
16:45
Τραυματισμοί ανηλίκων και συλλήψεις για ρίψη κροτίδων στην Ηλεία
16:36