Επικοινωνία Μητσοτάκη με Μόρισον για την τουρκική προκλητικότητα
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη συνεργασία των δύο χωρών σε διεθνείς οργανισμούς.
Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας για την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με τη Γερμανίδα ομόλογό του
Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα ομόλογό του Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνομιλία συζητήθηκαν η κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, στην περιοχή καθώς και η επικείμενη άτυπη σύνοδος των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στις 26 Αυγούστου στο Βερολίνο.
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12
Λουτρό αίματος στο Ιράν: Σπαρακτικές σκηνές σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων (vids)
08:12
Helleniq Energy: Σε λειτουργία ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων - Πώς αλλάζει το ενεργειακό τοπίο
08:02
Χλόη Λασκαρίδη: Αυτό που κάνει τη διαφορά σε ένα ξενοδοχείο είναι η «ψυχή» που αποπνέει
08:00