Επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σιμορέλη
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε έξω από την οικία του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σιμορέλη. «Δεν τρομοκρατούμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
«Χτες το βράδυ, το σπίτι μου στη Μουριά Τρικάλων, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό/γκαζάκια.
Είμαι σίγουρος πως η ενέργεια αυτή καταδικάζεται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία των Τρικάλων γιατί πολύ απλά παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές.
Να γνωρίζουν καλά όλοι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται από πρακτικές του υποκόσμου.
Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είμαστε μέσα στις τοπικές μας κοινωνίες, δίπλα στους πολίτες, δεν κρυφτήκαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Χρήστου Σιμορέλη.
Από την έκρηξη που σημειώθηκε, δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.
Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στα Ιωάννινα – Χειροπέδες σε συγγενή της
15:48
Πυρκαγιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες - Αναφορές για νεκρούς και αγνοούμενους
15:40
Έρευνα: Οι εργαζόμενοι αλλάζουν εργοδότη όταν έχουν καλύτερη οικονομική πρόταση
15:35
Συνταγματική Αναθεώρηση: Ολοκληρώνονται την Τετάρτη Βουλή οι εργασίες της επιτροπής
15:23