ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Αφιερωμένη στο ΕΣΥ η 46η επέτειος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Αφιερωμένη στο ΕΣΥ η 46η επέτειος του ΠΑΣΟΚ
INTIME

Στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) αφιερώνει την επέτειο από τα 46 χρόνια της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά.

Όπως κάνει γνωστό με ανάρτηση της στο Facebook, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εξαιτίας των συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, η επέτειος από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένη φυσική παρουσία.

«Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά είτε από το κανάλι της Βουλής, είτε μέσω των λογαριασμών του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook απόψε στις 19:30», αναφέρει η κα Γεννηματά.

«Έστω κι από μακριά, οι αναμνήσεις αλλά και οι ελπίδες όλων, θα μας συντροφεύουν» σημειώνει.

Η ανάρτησή της Γεννηματά στο Facebook:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Αφιερώνουμε τη φετινή 3η Σεπτέμβρη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τη μεγάλη μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ.

Εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, αποφασίσαμε φέτος η επέτειος να πραγματοποιηθεί με περιορισμένη φυσική παρουσία.

Γι’ αυτό σας καλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά είτε από το κανάλι της Βουλής, είτε μέσω των λογαριασμών του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook απόψε στις 19:30.

Έστω κι από μακριά, οι αναμνήσεις αλλά και οι ελπίδες όλων, θα μας συντροφεύουν».

Η εκδήλωση για τα γενέθλια του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού δίνεται έμφαση στον τομέα της δημόσιας υγείας. Τομέας που το ΠΑΣΟΚ από τα πρώτα χρόνια διακυβέρνησής του στήριξε σθεναρά μέσα από τη λειτουργία του ΕΣΥ αλλά και την κατασκευή νοσοκομείων στη χώρα, ιδιαίτερα την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς.

Για το λόγο αυτό το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προβάλει ένα βίντεο αφιερωμένο στη στήριξη του ΕΣΥ για τα γενέθλια του κόμματος.

Στην εκδήλωση του Ζαππείου θα μιλήσει η Φώφη Γεννηματά για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις δίνοντας έμφαση εκτός από την υγεία, στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, ασκώντας κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην εκδήλωση δεν θα παραστούν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου και οι κ.κ. Λαλιώτης και Αυγερινός, οι οποίοι ωστόσο έχουν στείλει χαιρετισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ