ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Αρνητικό το τεστ για τον Γιάννη Πλακιωτάκη

Κορωνοϊός: Αρνητικό το τεστ για τον Γιάννη Πλακιωτάκη
ΙΝΤΙΜΕ

Αρνητικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο υπουργός, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ το πρωί της Τρίτης και αν βγει και αυτό αρνητικό θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Σημειώνεται πως ο κ. Πλακιωτάκης ήρθε σε επαφή με έναν ξένο επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως και ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης. Όλοι τους είναι σε προληπτική καραντίνα.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε ο Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Open, την Παρασκευή.

«Εργαζόμαστε από το σπίτι. Είμαι σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνω το τεστ. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαθανάσης.

Ο Ισραηλινός επενδυτής συναντήθηκε με τα συγκεκριμένα μέλη της κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

«Ήταν επενδυτής για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ