Προσφυγικό: Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών την Παρασκευή
Για την Παρασκευή "κλείδωσε" η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συγκαλεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Επικοινωνία είχε επίσης ο πρωθυπουργός και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ζητήσει να υπάρξει εθνική γραμμή για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα συμμετάσχει στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Προηγήθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου ο κ. Κουτσούμπας, ανέφερε ότι η σύσκεψη θα αποτελέσει "ένα ευχολόγιο από την στιγμή που η Κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα έχουν δεσμευθεί με τις αποφάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που δημιουργούν το πρόβλημα".
Ο κ. Κουτσούμπας θα συμμετάσχει στην σύσκεψη, όπου και θα διατυπώσει τις θέσεις του ΚΚΕ.
Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
02:00
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
00:30
Ιράν και ΗΠΑ δίνουν «ραντεβού» στην... κόλαση - Το Ισραήλ ετοιμάζει ενεργειακό χτύπημα στην Τεχεράνη
23:56