ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης στο CNN Greece: Η κυβέρνηση διαλύει τις εργασιακές σχέσεις

Ζαχαριάδης στο CNN Greece: Η κυβέρνηση διαλύει τις εργασιακές σχέσεις
INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την επιδημιολογική κρίση για να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις και αντί να επιδοτεί την εργασία, επιδοτεί την ανεργία και την ημι-απασχόληση υποστηρίζει ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Ανοίγουν πληγές στο σώμα της κοινωνίας, γκρεμίζουν τις προσπάθειες του ελληνικού λαού κατά την περίοδο των μνημονίων και οδηγούν την οικονομία σε εκτροχιασμό», προσέθεσε.

Για την εξέλιξη της πανδημίαςο κ. Ζαχαριάδης από σημείωσε πως το καλό αποτέλεσμα του διαστήματος της καραντίνας έχει «σχεδόν εξανεμιστεί», ενώ υπογράμμισε την «έλλειψη σχεδίου» της κυβέρνησης, που φάνηκε μόλις άνοιξε η οικονομία.

Αναφορικά με τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός», ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως τα πράγματα στην Καρδίτσα είναι πολύ δύσκολα. Όπως είπε «η καταστροφή είναι δραματική».

«Το μεγαλύτερο μέρος της επιχειρηματικότητας έχει βουτηχτεί στις λάσπες. η παρουσία της κεντρικής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Η πόλη βούλιαζε στη λάσπη και έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με εγκαταλελειμμένο τοπίο».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη «οι ελλείψεις και οι αδυναμίες στις υποδοχές είναι γνωστές και ομολογημένες, από έργα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ