ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός - Μιχαηλίδου: Κάνουμε όσα περισσότερα τεστ μπορούμε

Κορωνοϊός - Μιχαηλίδου: Κάνουμε όσα περισσότερα τεστ μπορούμε
ΙΝΤΙΜΕ/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στα τεστ κορωνοϊού που γίνονται στις δομές της χώρας αναφέρθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου

«Κάνουμε όσους ελέγχους μάς επιτρέπουν οι δυνατότητές μας. Ο καθένας με τις δυνάμεις του κάνει όσα τεστ μπορεί» τόνισε η κα Μιχαηλίδου στον ΑNT1 και πρόσθεσε ότι σήμερα γίνονται δεκαπλάσια τεστ σε σχέση με όσα γίνονταν μερικούς μήνες πριν.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων πρόσθεσε ότι τα πιο πολλά τεστ για τον κορωνοϊό γίνονται σε δομές, όπως οι μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων, απαντώντας έτσι στο αίτημα των ιδιοκτητών οίκων ευγηρίας για συχνή ιχνηλάτηση στους εργαζομένους με έξοδα του ΕΟΔΥ.

«Κανένα πρωτόκολλο ή τεστ από μόνο του δεν μπορεί να έχει επιτυχία, αν δεν συνδυαστεί με την προσωπική ευθύνη», τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στη δομή της Καρδίτσας, όπου πρόσφατα εντοπίστηκαν κρούσματα ανάμεσα στο προσωπικό, η υφυπουργός είπε ότι η δομή αυτή έχει ελεγχθεί τέσσερις φορές σε ένα μήνα με μοριακά τεστ.

Παράλληλα, η κα Μιχαηλίδου δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι εργάτες στα εργοστάσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ