Παναγιωτόπουλος: Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα υποβρύχιά μας οι Τούρκοι
Ανανεώθηκε:
«Ακόμη ψάχνουν οι Τούρκοι να βρουν τα υποβρύχιά μας», είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απονέμοντας εύσημα στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού.
Στο πλαίσιο συζήτησης τροπολογίας του υπουργείου του που αφορά στη ναυπήγηση δύο Ταχέων Περιπολικών Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) και την ολοκλήρωση εργασιών σε υποβρύχια (Υ/Β) του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Παναγιώτοπουλος εξήρε τις ικανότητες του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και το υπερσύγχρονο σύστημα πρόωσης των υποβρυχίων το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μη γίνεται αντιληπτό από ραντάρ και ελικόπτερα.
Παράλληλα, απαντώντας σε αναφορά του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου για τα υποβρύχια που γέρνουν, χαρακτήρισε ανόητη τη συζήτηση αυτή.
Όπως είπε, το όποιο ελάττωμα υπήρξε διορθώθηκε ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση για το κόστος και τη διαδικασία αγοράς.
Στους δρόμους βγαίνουν ξανά οι αγρότες λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ: Mπλόκο στον Ε65 το μεσημέρι – Τα αιτήματά τους (vid)
10:38
ΔΟΕ: Η τρέχουσα πετρελαϊκή κρίση «είναι πιο σοβαρή από αυτές του '73, του '79 και του 2002 μαζί»
10:34
Ευάλωτα νοικοκυριά και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο του Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου
10:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα (pic)
10:18