Για εμπαιγμό της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση η Δημοκρατική Συμπαράταξη
Λαθροχειρία και εμπαιγμό της Βουλής κατήγγειλε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή την αποδοχή από την κυβέρνηση βουλευτικής τροπολογίας που φαίνεται πως κλείνει τις «τρύπες» που άφησε ανοιχτές την περασμένη εβδομάδα, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης στο διορισμό 33 διοικητικών γραμματέων υπουργείων.
Σύμφωνα με την βουλευτική τροπολογία που αποδέχθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος οι θέσεις των διοικητικών γραμματέων θα πρέπει να προκηρυχθούν έως την 30η Σεπτεμβρίου του 2016 και να έχουν πληρωθεί ως τα τέλη του έτους.
Μεθόδευση εκ μέρους της κυβέρνησης κατήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατηγορώντας τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουπλή για εμπαιγμό του Κοινοβουλίου και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραφαν την τροπολογία ότι λειτούργησαν βάσει εντολών.
Επιστροφή στο σπίτι για τον Γιώργο Μυλωνάκη - Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
15:58
«Μέχρι την τελευταία μας πνοή, για το Ιράν»: Η Εθνική υπόσχεται τον καλύτερό της εαυτό στο Μουντιάλ
15:55
Στην Γλασκώβη έκθεση για την κούκλα «Barbie» - Η εξέλιξή της από το 1959 έως σήμερα
15:44
Η ηλεκτρική BMW M3 ετοιμάζεται και το M Concept Neue Klasse δίνει μια πρώτη εικόνα
15:33