ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός στο CNN Greece: Δώρο στην κυβέρνηση η πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα

Ρωμανός στο CNN Greece: Δώρο στην κυβέρνηση η πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα

Δώρο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας κατά του Χρήστου Σταϊκούρα που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, επισημαίνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στην απελπισία του και τα στρατηγικά του αδιέξοδα προχώρησε σε μία άστοχη κίνηση, με σκοπό να αλλάξει την ατζέντα.

Όπως είπε ο κ. Ρωμανός η προστασία της πρώτης κατοικίας καταργήθηκε το 2019 επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν δικαιούται να μιλάει. Σύμφωνα με τον ίδιο η σημερινή κυβέρνηση τόσο με το πρόγραμμα «Γέφυρα» όσο και με το νέο πτωχευτικό δίκαιο προστατεύει τα ευάλωτα νοικοκυριά και δίνει την ευκαιρία σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα χωρίς τις οφειλές του παρελθόντος.

Για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη και πως η κυβέρνηση αξιολογώντας καθημερινά τα επιδημιολογικά δεδομένα προχωρά σε ανάλογες παρεμβάσεις, οι οποίες, όπως αποδεικνύεται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για τη μη σύλληψη του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά, ο κ. Ρωμανός εκτίμησε πως θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Χαρακτήρισε επίσης ιστορική την απόφαση του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

«Καυτό» πολιτικό τριήμερο στη Βουλή μετά την πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα

Πρόταση δυσπιστίας: Τι σημαίνει και ποια η διαδικασία που προβλέπεται

ΔΗΜΟΦΙΛΗ