Κορωνοϊός - Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Εδώ και τώρα στήριξη του ΕΣΥ και αποσυμφόρηση σε ΜΜΜ και σχολεία
Ανανεώθηκε:
Έκκληση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να στηρίξει άμεσα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) και να αποσυμφορήσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα σχολεία, στο πλαίσιο των μέτρων έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού, απηύθυνε τη Δευτέρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
«Η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα, επειγόντως να στηρίξει το ΕΣΥ, να αποσυμφορήσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα σχολεία, όπως ακριβώς προτείνουν οι ειδικοί. Τώρα, πριν να είναι αργά», ανέφερε σε δήλωσή της η κυρία Γεννηματά.
«Δεν έχουν κανένα νόημα οι συγκρίσεις με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που την άνοιξη ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα», κατέληξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Νέο πορτοκαλί τιμολόγιο ρεύματος: Από πότε εφαρμόζεται και ποιους αφορά
02:00
Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ οι πληρωμές μέσω IRIS – Βροχή προστίμων για παραβάσεις
01:00
: Χρηματοδότηση έως 10.000€ για μετακόμιση - Όλα όσα προβλέπει το πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»
00:30
Ιαπωνία: Ακυρώθηκε το φεστιβάλ των ανθισμένων κερασιών στο Φούτζι λόγω απείθαρχων τουριστών
23:57