ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κελέτσης στο CNN Greece: Δεν τίθεται θέμα μετάδοσης του κορωνοϊού στον πρωθυπουργό

Κελέτσης στο CNN Greece: Δεν τίθεται θέμα μετάδοσης του κορωνοϊού στον πρωθυπουργό
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παντελής Σαίτας

Θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, διαγνώστηκε τη Δευτέρα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος είχε συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού σε Έβρο και Σαμοθράκη. 

Μιλώντας στο CNN Greece, o Σταύρος Κελέτσης εμφανίστηκε καθησυχαστικός τόσο για την υγεία του, όσο και για όσους ήρθαν σε επαφή με τον ίδιο, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι ασυμπτωματικός.

Όπως λέει ο ίδιος, «το Σάββατο ειδοποιήθηκα από συνεργάτη μου στην Αλεξανδρούπολη πως η σύζυγός του η οποία είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο με κρούσματα στην περιοχή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Αμέσως κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κλείσαμε το γραφείο. Επειδή είχα έρθει σε επαφή μαζί του, έκανα και εγώ και αυτός το τεστ και βρεθήκαμε θετικοί».

Ο ίδιος τονίζει δεν έχει συμπτώματα και μάλιστα το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και ο αστυνομικός που τον συνοδεύει, δεν έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, όπως μου λένε οι ιατροί, πιθανόν να έχω χαμηλό ιικό φορτίο στον οργανισμό μου», σημειώνει.

Όσον αφορά την επαφή που είχε με τον πρωθυπουργό, ο Σταύρος Κελέτσης ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα αφού συνάντησε τον πρωθυπουργό χωρίς προηγουμένως να έχει μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη.

«Ήμουν στην Αθήνα όταν και έφυγα για να συνοδεύσω τον πρωθυπουργό στην περιοδεία του σε Έβρο και Σαμοθράκη», λέει και σημειώνει πως είχε κάνει το τεστ προτού αναχωρήσει.

Τέλος όσον αφορά με τις επαφές που είχε, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε σε επιτροπές στην Βουλή, ωστόσο τηρούσε όπως και όλοι οι βουλευτές όλα τα μέτρα ασφαλείας με μάσκες, αποστάσεις και αντισηπτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ