Συλλυπητήρια της ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Κιλκίς Χ. Παπαδόπουλου
Ανανεώθηκε:
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Κιλικίς Χαράλαμπο Παπαδόπουλο» αναφερει σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τον θάνατο του πρώην βουλευτή του κόμματος.
Και προσθέτει: «Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του κόμματος, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Κιλκίς το 1974 και διετέλεσε γραμματέας της Βουλής την περίοδο 1977-1981. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του, εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.
Σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος «υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την πατρίδα και την ακριτική περιφέρειά του, τον νομό Κιλκίς, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, τους οποίους εκπροσώπησε επάξια, επί σειρά ετών, στη Βουλή των Ελλήνων».
Γεννηθείς στον Ροδώνα Κιλκίς, ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έγινε μέλος της ΝΔ το 1974 και την ίδια χρονιά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Την περίοδο 1977-1981, διετέλεσε γραμματέας της Βουλής.
Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
08:57
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18